San Antonio na Oklahomu bez „pola tima“

Greg Popovič je pred put u Oklahomu odlučio da napora poštedi Lamarkusa Oldridža, dok će još trojica meč propustiti zbog povreda.

Foto: Printscreen

San Antonio će večeras gostovati Oklahomu u meču koji je određen za najzanimljiviji što se današnjeg programa NBA lige tiče.

Međutim, Sparsi bi mogli da ga liše zanimljivosti i neizvesnosti, s obzirom na broj igrača koji u njemu neće nastupiti. Naime, Greg Popovič je odlučio da čoveku koji je u dosadašnjem delu sezone izneo najveći teret, Lamarkusu Oldridžu, pruži veče odmora.

Uz njega, na parket „Česapik Enerdži Arene“ neće istrčati ni Toni Parker, koji se tek nedavno oporavio od povrede i njemu se minutaža mora dozirati, kao ni Rudi Gej, koji ima problema sa petom. Naravno, neće nastupiti ni Kavaj Lenard koji je odsutan od početka sezone.

Ovo sve može značiti da Tanderi ne bi trebalo da imaju problema da upišu novu pobedu, međutim, kako tim Bilija Donovana igra ove sezone, sve je moguće.

U dosadašnjem delu regularnog dela, San Antonio ima skor 15-7 kojim drži treću poziciju na Zapadu, dok je Oklahoma deveta sa odnosom pobeda i poraza 9-12.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on