Džordž „spušta loptu“: To što volim Kaliforniju neće uticati na moju odluku

Nakon izjave da bi voleo da zaigra u gradu gde je rođen i odrastao, Los Anđeles, igrač Oklahome, Pol Džordž, navodi kako to ipak neće biti faktor pri donošenju odluke.

Foto: Printscreen

Igrač Oklahome, Pol Džordž, nedavno je govorio za medije iz Los Anđelesa istakavši da je san svakog igrača da igra u ekipi iz grada u kojem je odrastao i da bi on veoma voleo da nastupa u pomenutom gradu.

Mirotić „Kuvar“: Sendvič sa džemom i majonezom, Oreo i sok od pomorandže

Dosta se prašine podiglo nakon te izjave koju su mnogi protumačili kao još jedan siguran znak da Džordž namerava da potpiše za Lejkerse na leto kada mu bude istekao ugovor sa Tanderima. Dodatno je ulje na vatru dolilo njegov komentar u kojem veoma hvali rukija Lejkersa, Lonza Bola.

Međutim, Džordž je odlučio da malo „spusti loptu“ izjavivši kako činjenica da je rodom iz Kalifornije neće uticati na njegovu odluku tokom leta o ostanku u Oklahoma Sitiju ili odlasku u Los Anđeles ili u neku drugu ekipu.

Vestbruk prejak za Kliperse, Teo obnovio povredu

„Činjenica je da sam ja odavde [iz Kalifornije] i što volim kad sam ovde neće imati nikakav uticaj na moju odluku gde ću igrati sledeće sezone“, izjavio je Džordž.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on