Gagić: Partizan mi je u krvi

Već je postalo izvesno da će novi centar Partizana biti Đorđe Gagić, koji će se tako vratiti u klub čije je boje branio od 2012. do 2015. godine.

Foto: Printscreen

Nekadašnji A reprezentativac Srbije vraća se na mesto gde je i stekao igračko ime, u beogradski Partizan.

To je tokom jučerašnjeg dana zagonetnim postom na Tviteru nagovestio igračev menadžer Miško Ražnatović, a danas je u razgovoru za „Sportski žurnal“ potvrdio i Đorđe Gagić.

Jokić nakon isključenja: Da sam želeo da ga udarim…

„Od trenutka kad je postalo jasno da se vraćam, imam neverovatnu energiju, kao na baterije sam. Priča je počela posle kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Da sam istog momenta mogao da raskinem sa Ješilgiresunom, odmah bih stigao u Partizan. Oni nisu hteli da me puste, ali smo se svi zajedno izborili i evo me opet kod kuće“, ističe Gagić.

Igrač koji će 28. decembra napuniti 27 godina, nakon tri godine u pečalbi vraća se u voljeni klub.

„Volim taj klub, bez obzira na neka pogrešna tumačenja svega što se dešavalo kad sam odlazio. Nisam ni razmišljao kad je počela priča o povratku. Ja sam neko ko gleda život sa vedrije strane.

Veoma sam svestan situacije, možda i kritika koje će me dočekati. Ali isto tako znam i kakvu ovaj klub ima podršku navijača. Jednom kada osetiš Partizan, to ne može da izađe iz krvi“, rekao je Gagić koji je tokom februara 2015. godine raskinuo ugovor sa Partizanom i otišao u Gacijantep, što mu mnogi navijači i dan-danas zameraju.

Kako dodaje, iako je nastupao u Italiji, Španiji, Turskoj, nigde nije kao u Partizanu.

„Niko ko se nije našao na parketu u crno-belom dresu ne može da shvati šta je Partizan. A ja tada nisam znao gde dolazim. Sada sam iskusniji, strpljiviji. Igrao sam u Italiji, Turskoj i Španiji, ali nigde nije kao kod kuće“, zaključuje Gagić.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on