Džordan u Klivlendu, Tristan Tompson u Klipersima?

Centar Klivlend Kavalirsa Tristan Tompson mogao bi uskoro da promeni dres pošto je franšiza iz Ohaja navodno voljna da ga trejduje, prenosi Šams Čaranija.

Foto: Printscreen

Sudeći po njegovim rečima, Kavsi su spremni da se odreknu 26-godišnjeg košarkaša ukoliko pronađu “pravu zamenu”, a Čaranija navodi da bi to mogao da bude centar Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan.

Juta želi Mirotića, šalje Fejvorsa u Bulse?

Po ugovoru koji ima sa Klivlendom, Tompson bi u naredne dve godine trebalo da zaradi oko 36 miliona dolara.

Iako “pijaca” za trejdove još uvek nije otvorena, NBA franšize već sada počinju da “oblikuju” svoje želje, a Kavalirsi trenutno deluju kao najaktivniji tim na tržištu.

Brojni timovi navodno su izrazili želju da vide Tompsona u svojim redovima, ali u ovom trenutku Klipersi izgleda imaju prednost.

Džordan bi svakako umnogome doprineo odbrani Kavsa koja trenutno deluje katastrofalno. Najpre im je Minesota ubacila 127, dok je Toronto sinoć brojao do 133 poena.

S druge strane, Džordan je krajem prošle godine promenio agenta, a i pre toga su kružile spekulacije kako bi mogao da napusti “Lob Siti”.

Lejkersi „pripremaju teren“ za dolazak Lebrona i Džordža

Džordan i Tompson generalno imaju sličnu funkciju na parketu – dele blokade, hvataju lopte, ali Džordan ima nešto veću ulogu u napadu. Pitanje je samo da li je Džordan u tim segmentima bolji od Tompsona i da li bi se ovaj trejd isplatio Lebronu Džejmsu i ekipi.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on