Alimpijević: Armani ide ispod očekivanja, očekujem da se uključe u borbu za TOP 8

Trener Crvene zvezde je pred gostovanje koje njegov tim očekuje u Milanu istakao kako za protivnika imaju tim koji je uložio mnogo novca.

Foto: KK Crvena zvezda mts

Crveno-beli se u poslednjem, 15. kolu prvog dela Evrolige sastaju sa Armanijem u Milanu, a očekivanja pred taj duel izneo je trener srpskog i regionalnog šampiona, Dušan Alimpijević.

„Luda šuma“ dobila veliko pojačanje

„Posle serije dobrih treninga i perioda oporavka očekuje nas gostovanje u Milanu. Konkretno protiv Mega Bemaksa odigrali smo utakmicu u kojoj smo izašli iz punog treninga, čak i pod određenim upalama – smišljeno, kako smo i želeli.

Za Armani je karakteristično da je to ekipa koja ide trenutno ispod svojih očekivanja koje su imali na početku sezone. To sudim na osnovu toga kako je formiran tim, stručni štab i koliko je novca uloženo u sastav“, rekao je Alimpijević.

„Verujem da će do kraja sezone učiniti sve da uđu u borbu za prvih osam mesta jer za to realno imaju kapacitet u sjajnom igračkom kadru. Njihov sastav čine vrsni individualci poput Endrua Gaudloka, Vladimira Micova, Džordana Tiodora… što dovoljno govori o njihovim ambicijama i kvalitetu“, dodao je on.

Crvenoj zvezdi će meč u „Mediolanum Forumu“ biti poslednji u ovoj kalendarskoj godini.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on