Žurnal: Krstajić postaje selektor

Prema saznanjima "Sportskog žurnala" dosadašnji v.d. selektora Srbije preuzeće funkciju stalnog trenera i predvoditi "Orlove" na Svetskom šampionatu.

Foto: FSS

Nakon što je otkaz dobio Slavoljub Muslin, njegov dotadašnji asistent, Mladen Krstajić, postavljen je za vršioca dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Partizan pronašao zamenu za Tavambu?

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je predvodio „Orlove“ na mini-turneji u Aziji gde je savladao Kinu i remizirao sa Južnom Korejom, a u dosadašnjoj trenerskoj karijeri nije imao niti jedan samostalni angažman.

Ipak, u nedostatku rešenja, čelnici FSS su se odlučili da poverenje ukažu Krstajiću, jer ga je načinom na koji je vodio tim tokom dva prijateljska meča, i zaslužio.

Podsetimo, do sada se spekulisalo o mnogim imenima kao potencijalnim kandidatima – Vladimir Vajs, Dragan Stojković, Veljko Paunović, Aleksandar Stanojević, međutim, ni sa jednim od ovih stručnjaka Savez nije ušao u ozbiljnije pregovore, tako da je izbor pao na dosadašnjeg vršioca dužnosti, piše „Sportski žurnal“.

Le Talek ne želi da produži ugovor, čeka ga selidba na tribine

Isti list dodaje da je samo pitanje trenutka kada će se na Izvršnom odboru FSS-a izglasati poverenje Mladenu Krstajiću.

Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi E zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kostarike.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on