Predsednik Torina: Nisam bio zadovoljan sa Mihajlovićem

Predsednik Torina Urbano Kairo u intervjuu za italijanske medije otkrio je razlog zašto je otpustio srpskog trenera Sinišu Mihajlovića.

Foto: Printscreen

Kairo je podvukao da poraz od Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije nije bio glavni povod razlaza sa bivšim stručnjakom Milana, Fiorentine i Bolonje, već način na koji je ekipa nastupala tokom čitave sezone.

Serija A: Ljajić poslušao Mihu, Torino ipak bez pobede

„Nisam bio zadovoljan sa Mihajlovićem. Imamo konkurentan tim, ali nemamo kontinuitet. Odluka da otpustim Mihajlovića nije zasnovana na jučerašnjem porazu od Juventusa, već na lošim rezultatima u prvom delu sezone u Seriji A“, izjavio je prvi čovek kluba.

Takođe, Kaira su upitali i zašto je odlučio da zaposli bivšeg trenera Napolija i Intera Valtera Macarija koji je bio bez posla otkako je napustio klupu Votforda u Prmeijer ligi prošle sezone.

„Srećan sam sa Macarijem, imamo dobar osećaj“, objasnio je Kairo.

Obradović napušta Anderleht, da li će se vratiti u Humsku?

S druge strane, nekoliko fudbalera Torina, uključujući Adema Ljajića i Andreu Belotija, posetilo je hotel u kome je smešten Mihajlović i na taj način legendarnom fudbaleru Crvene zvezde i Lacija pružili podršku nakon otkaza.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on