Obradović napušta Anderleht, da li će se vratiti u Humsku?

Prema informacijama koje su plasirali belgijski mediji srpski reprezentativac ima dozvolu da napusti klub.

Foto: Printscreen

Kako bi obezbedio sebi mesto među 23 putnika na Mundijal, Ivan Obradović će tokom zimskog prelaznog roka napustiti Anderleht u potrazi za klubom koji mu može garantovati standardno mesto u timu.

Ivanović: Hoću u Partizan

Podsetimo, iako je početkom sezone bio nezamenljiv uz levu aut-liniju, Obradović je promenom trenera i dolaskom Hajnea Vanercebruka skrajnut u drugi plan, pošto 53-godišnji Belgijanac forsira formaciju za tri centralna defanzivca u kojoj nema mesta sa srpskog internacionalca.

Obradović ima ugovor sa briselskim velikanom do 2019. godine, ali kako nije u planovima može već ove zime napustiti klub i to bez obeštećenje. Stidljivo se u finišu sezone spominjalo interesovanje Partizana za njegove usluge, međutim tada je Miroslav Đukić istakao kako to nije realna opcija.

FK Partizan: Kljajić na pozajmici, Stevanović slobodan

Ali, kako je levi bek, kojeg je upravo Đukić promovisao u prvotimca, dobio slobodu da napusti klub, možda se i interesovanje crno-belih obnovi i konkretizuje, tim pre što je klub već napustio Mohamed El-Monir, dok Nemanja Antonov nije oduševio tokom prvog dela i teško da će ostati u klubu nakon isteka pozajmice u junu.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on