Muslin ipak na Mundijalu?

Slavoljub Muslin bi uprkos otkazu na klupi Srbije mogao da bude učesnik Svetskog šampionata koji će narednog leta biti održan u Rusiji.

Foto: Printscreen

Uspeh koji je iskusni stručnjak napravio sa Srbijom, koju je nakon osam godina pauze odveo na jedno veliko takmičenje, nije prožao neopaženo, pa tako 64-godišnji trener i dalje dobija ponude za nastavak karijere.

Nakon što je odbio ponudu da preuzme selekciju BIH, Muslin je bio prvi kandidat za selektorsku fotelju u Sloveniji, međutim, na osnovu poslednje ponude koju je dobio, teško da će na klupu „Zmajčeka“.

Naime, prema navodima tamošnjih medija, Slavoljub Muslin je prvi kandidat za klupu Australije, koja je ostala upražnjena Ejndža Postekoglua, koji je održao obećanje i napustio kormilo reprezentacije nakon baraža, posle kojeg je „Kengurima“ obezbedio vizu za Rusiju.

Isti mediji navode i to da je Muslin odbio ponudu japanskog prvoligaša Jokohame kako bi preuzeo Australiju jer ima veliku želju da predvodi taj tim na Mundijalu – možda i pokaže čelnicima srpskog Saveza da su pogrešili što su mu uručili otkaz.

Interesantno, sada je Postekoglu prvi kandidat za klupu japanskog prvoligaša.

Podsetimo, reprezentacija Australije će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Francuskom, Danskom i Peruom.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on