Levi bek Napretka na radaru Partizana

Crno-beli nakon odlaska Mohameda El-Monira žele da pojačaju konkurenciju na poziciji levog beka, a prva meta je defanzivac kruševačkog Napretka.

Foto: Printscreen

Prema navodima „Sportskog žurnala“ Slobodan Urošević, 23-godišnji fudbaler Napretka figurira kao potencijalno pojačanje na poziciji levog beka.

Partizan pronašao zamenu za Tavambu?

Podsetimo, crno-beli su nedavno raskinuli ugovor sa libijskim reprezentativcem, Mohamedom El-Monirom, a kako postoji mogućnost da tokom zime, a posebno narednog leta klub napusti standardni Nemanja Miletić, jasno je zašto sportski sektor Partizana radi na pronalasku rešenja za tu poziciju.

Tim pre što u dosadašnjem toku sezone ni Nemanja Antonov nije pokazao nešto što bi da zadržalo u klubu i kada mu leta 2018. godine istekne jednogodišnja pozajmica iz Grashopersa. Ruku na srce, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nije prošao pripreme sa klubom pa će sada imati novu šansu, verovatno i poslednju da se nametne i izbori trajan ugovor.

A što se potencijalnog pojačanja, Uroševića tiče, on je ugovorom vezan za „Čarapane“ tako da će sigurno biti potrebno određeno obeštećenje kako bi se angažovao. Rođeni Beograđanin je u prvom delu sezone odigrao 14 mečeva u Superligi uz dva postignuta gola.

Olimpijakos želi još jednog napadača Partizana

Pomenimo i to da je Slobodan Urošević bio član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine osvojila zlato na Evropskom šampionatu u Litvaniji.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on