FK Partizan: Kljajić na pozajmici, Stevanović slobodan

Nastavlja se oslobađanje od viška u Humskoj 1.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Iako je letos produžio ugovor sa srpskim šampionom do 2021. godine, Filip Kljajić već sada napušta crno-beli tabor, doduše samo na šest meseci.

Levi bek Napretka na radaru Partizana

Takav je dogovor između Partizana i Platanijasa, grčkog superligaša koji će do narednog leta biti klub 27-godišnjeg čuvara mreže. Platanijas za koji već nastupaju dvojica srpskih internacionalaca (Filip Stanisavljević i Miloš Stojčev), trenutno je sedmoplasirani tim tamošnjeg šampionata.

Podsetimo, Kljajić je sezonu otvorio odličnim odbranama na susretima protiv podgoričke Budućnosti, ali je potom kiksevima protiv Olimpijakosa i Voždovca naterao upravu da angažuje pojačanje na njegovoj poziciji.

Dolaskom Vladimira Stojkovića, Kljajić je izgubio mesto i u protokolu, pošto je rezerva reprezentativnom čuvaru mreže bio Marko Jovičić, koji je i dobio šansu na par mečeva koje je Stojković zbog povrede propustio.

Pored Kljajića, „Parni valjak“ je napustio i Alen Stevanović sa kojim je šest meseci pre isteka ugovora dogovoren sporazumni raskid saradnje tako da će nekadašnji član Intera i Torina biti slobodan u izboru nove sredine.

Partizan pronašao zamenu za Tavambu?

Podsetimo, klub su već napustili Petar Đuričković koji je pojačao Ksanti, kao i Mohamed El-Monir, sa kojim je takođe raskinuta saradnja.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on