Crvena zvezda predstavila Stefana Hajdina

Na stadionu „Rajko Mitić“ danas je predstavljeno i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Crveno-beli dres ponovo je obukao levi bek Stefan Hajdin.

Foto: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Mitar Mrkela predstavio je 23-godišnjeg Hajdina, doskorašnjeg člana subotičkog Spartaka, momka koji je pet godina tokom omladinske karijere proveo upravo u Crvenoj zvezdi.

Kup kralja: Gradski derbi u Barseloni, Atletiko protiv Sevilje!

„Imam čast da vam predstavim Stefana Hajdina, igraču koji nam dolazi iz subotičkog Spartaka. Stefan je proveo pet godina u mlađim selekcijama Crvene zvezde i uvek mi je zadovoljstvo kada igrač koji je proveo vreme i sanjao snove u našoj  Omladinskoj školi vratimo na Marakanu i kada mu snove pretvaramo zu stvrnost. Hajdin će pojačati konkurenciju u ekipi, on igra na poziciji levog beka, a znate da je ona deficitarna kako u svetu tako i u Srbiji. Pratili smo ga u prethodnoj polusezoni, odlično je odigrao u dresu Spartaka i lično mi je veliko zadovoljstvo što je ponovo postao deo Crvene zvezde“, rekao je Mrkela.

Zvezdin novi fudbaler nije krio radost što se vratio u Beograd da u crveno-belom dresu ostvari snove.

„Pet prelepih godina proveo sam u Omladinskoj školi Crvene zvezde, san mi je od malena bio da igram za naš najveći klub. Sećam se kada sam 2003. godine došao prvi put na Marakanu, moji roditelji su insistirali da dođem baš u ovaj klub i da pokušam da se dokažem na poznatoj šljaci kod kaveza. Moj talenat je prepoznao Toma Milićević, pružio mi je veliku šansu i njemu se mnogo zahvaljujem jer bez njega sigurno ne bi danas sve bilo ovako kako jeste. Posle tih pet godina otišao sam na razne strane, trenirali su me različiti treneri, ali došao je dan kada sam se vratio tamo gde je trebalo da budem i gde pripradam. Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima iz Spartaka, predsedniku, stručnom štabu kao i svim igračima sa kojima sam imao odličnu saradnju“, rekao je Hajdin.

Hajdin je istakao da je dobro što u timu postoji zdrava konkurencija.

Klop: Liverpul nije imao drugih opcija osim da proda Kutinja

„Siguran sam da sam spreman, spreman sam na naporan rad, na disciplinu što je najbitnije u ovom trenutku. Uvek sam bio maksimalno posvećen i takve navike mi nisu problem. Trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba i stručnog štaba. Znam ko mi je konkurencija u ekipi. Tu je veoma iskusan igrač Dušan Anđelković koji ima jako lepu karijeru iza sebe. Takođe, znate i sami da je Milan Rodić u odličnoj formi, fantastičan je igrač koji pruža jako dobre partije i u Evropi i u Superligi. Konkurencija je ozbiljna i to me motiviše da se što više trudim“, poručio je Stefan Hajdin.

Izvor: FK Crvena zvezda

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on