Ben prihvatio ponudu Crvene zvezde

Napadač Olimpijakosa je prihvatio uslove koje su mu beogradski crveno-beli ponudili i sada je ostalo samo da dogovori prevremeni raskid saradnje sa matičnim klubom.

Foto: Printscreen

Napadač sa Komorskih ostrva ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, ali će pokušati da dogovori sporazumni raskid saradnje kako bi se kao slobodan igrač priključio Crvenoj zvezdi.

Le Talek ne želi da produži ugovor, čeka ga selidba na tribine

Podsetimo, Ben je vrlo dobro upoznat sa šefom stručnom štaba crveno-belih sa kojim je tokom prethodne sarađivao u Panioniosu, gde je odigrao možda i najbolju sezonu u karijeri, kojom je uostalom i kupio povratnu kartu na „Karaiskaki“.

Međutim, usled velike konkurencije na poziciji napadača, nije dobijao previše prostora za igru, jer su prednost kod trenera Lemonisa imali Ansafarid, Đurđević, pa čak i Emenike.

Ipak, uprkos svemu Olimpijakos je bio voljan da zadrži Bena, a proda Emenikea, te je 28-godišnjem internacionalcu sa Komora ponuđen produžetak saradnje vredan 350.000 evra na godišnjem nivou, što igrač nije prihvatio, tako da klubu iz Pireja ne preostaje ništa drugo nego da se tokom zime rastane sa igračem, kako ga ne bi plaćao za sedenje na tribinama tokom proleća.

Olimpijakos želi još jednog napadača Partizana

Ukoliko ne dođe do sporazumnog raskida saradnje ne treba očekivati da će Olimpijakos tražiti preveliko obeštećenje za igrača. Pretpostavlja se da bi ono moglo da iznosi oko 300.000 evra.

Skinite "BallRox" aplikaciju sa Google Play i App Store marketa.

A post shared by BallRox (@ball_rox) on